Boodschap - Boodschap
Nieuws!
Het Parool

Een groeiend aantal basisscholen neemt mindfulness mee in het lespakket. De Pieter Jelles Troelstraschool in Nieuw-West zweert bij deze 'aandachtstraining'.

Uit het AOB (Onderwijsblad)JILL

Mindfulness in de klas
Jill gaat langs op de Pieter Jelle Troelstraschool waar ze aan mindfulness doen. De eerste Mindfulness-school.Hier is Mindfulness een vak.


In beeld:

•Eline Snel
Directeur en oprichter AMT
•Marijke Paulusma
Kindertrainer Aandacht werkt! op de P.J.Troelstraschool

•Jill Schirnhofer
JILL is een Nederlands televisieprogramma dat door AVROTROS wordt uitgezonden op Zapp. De presentatie is in handen van Jill Schirnhofer, aan wie het programma ook de titel ontleent.

De "Stilzitten als een kikker" APP (voor Iphone en Android)

Last van stress? Moeite met concentreren voor een examen? De Stilzitten App helpt je tot rust te komen en je te concentreren, zodat je beter kunt presteren op je werk, op school, of waar dan ook. De Stilzitten App biedt naast diverse meditaties allerlei extra opties zoals een logboek, notitieblok, uitgebreide statistieken en de mogelijkheid om tijd- en locatiegebonden herinneringen in te stellen zodat je vanaf nu je overal kunt ontspannen. De app bevat diverse geleide meditaties van de doeltreffende methode van Eline Snel. Haar methode is zowel in binnen- als buitenland zeer succesvol en stelt je in staat om overal, waar je maar wilt, bewuster met je aandacht om te gaan. 


Mindfulness op de Amsterdamse P.J. Troelstraschool 
Bekijk de documentaire over de  eerste schoolweek met het thema "Aardig zijn is leuk! op de P.J.Troelstraschool in Amsterdam


 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint