top of page

Tarief


Ik train (bijna) altijd individueel. Vaak is het de voorkeur van de ouders of is er een specifieke hulpvraag die speelt. Trainingen die worden gemist door ziekte of bijzondere omstandigheden kunnen in overleg op een andere datum worden ingehaald.

Het is mijn streven om zo veel mogelijk kinderen & jongeren de mogelijkheid te bieden om een training te volgen. Mocht het financieel niet haalbaar zijn om in één keer te betalen, dan is er de mogelijkheid  tot gespreid betalen.

Het tarief voor de leeftijd 5 t/m 11 jaar is inclusief een intake-gesprek, werkbladen, oefenmateriaal, een diploma, tussentijds persoonlijk overleg met ouders/verzorgers. Het ouderboek "Stilzitten als een kikker" behorende bij de training is niet bij de prijs inbegrepen. Dit boekje kan tijdens het intake gesprek tegen kostprijs gekocht worden. Verder zijn er downloads van elf oefeningen beschikbaar. Je kunt de downloads vinden op www.elinesnel.com/download/ 

Het tarief voor de leeftijd 12 t/m 13 jaar en 13 t/m 19 jaar is ook inclusief een intake gesprek, werkbladen, oefenmateriaal, een "diploma" tussentijds overleg met ouders/verzorgers. Het ouderboek Ruimtegeven & Dichtbij zijn, is niet bij de prijs inbegrepen. Het boek kan besteld worden o.a. bij BolCom of bij ons tegen kostprijs worden gekocht. Bijbehorende oefeningen zijn te downloaden met een QR code in het boek of door naar www.elinesnel.com/download ter gaan.

In de App Store is de Stilzitten App verkrijgbaar.

Leeftijd:

Leeftijd 5 t/m 11 jaar

Leeftijd 12 t/m 13 jaar

Leeftijd 14 t/m 19 jaar

Aantal sessies:

8 sessies van 1 uur

10 sessies van 1 uur

 10 sessies van 1 uur   

Kosten:

320, - euro 

400- euro

400 - euro

In overleg kunnen er herhalingstrainingen gevolgd worden om de aangeleerde vaardigheden bij te houden, bijvoorbeeld om de drie weken.

Hiervoor geldt een uurtarief met korting.

De kikker schuddebol

bottom of page