MindfulnessPraktijk

voor kinderen & jongeren

De Koningskikker

De trainingen starten maandelijks en/of in onderling overleg.

De trainingen worden na schooltijd onder andere op maandag-, dinsdag- of woensdagmiddag of vroeg in de avond gegeven. Er is altijd overleg mogelijk om een ander geschikt tijdstip of dag te vinden.

Tijdens de schoolvakanties vinden er geen trainingen plaats, tenzij anders afgesproken.

Graag het formulier hieronder invullen om uw kind aan te melden voor de training "Aandacht werkt!"

Ik geef mij op voor de onderstaande training.

Ik weet dat als ik bepaalde oefeningen, om welke reden dan ook, niet kan of wil doen, ik op geen enkele wijze verplicht ben deze oefeningen te doen. Ik weet ook dat ik de trainer niet verantwoordelijk kan stellen voor letsel als gevolg van deze oefeningen.

Voorwaarden voor deelname aan de training:

  • Deelname geschiedt in volgorde van binnenkomst van de aanmeldingsformulieren. De kosten van de training dienen contant te worden voldaan bij het intake-gesprek of voor de eerste training.
  • Bij annulering tot 7 dagen voor aanvang van de te starten training wordt 50% in rekening gebracht. Daarna vindt geen restitutie meer plaats, wel wordt er eventueel gekeken naar een andere trainingsoplossing. Dit geldt ook bij ziekte tijdens de trainingsperiode. Gemiste trainingen zonder afmelding worden in rekening gebracht. Trainingen dienen minimaal 24 uur van te voren te worden afgezegd. Annulering dient schriftelijk te gebeuren.

Kindertraining "Aandacht werkt".*
Data trainingen
Ik ga met de voorwaarden en het privacybeleid akkoord (verplicht veld!)*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you!