top of page

Tarieven

Leeftijdsindicatie

5 t/m 11 jaar
12 t/m 13 jaar
14 t/m 19 jaar

Training

8 trainingen
10 trainingen
10 trainingen

Kosten

€ 340

€ 420

€ 420

Inclusief/exclusief

Het tarief voor alle trainingen is inclusief een intake gesprek van 1 uur, werkbladen, oefenmateriaal, "een diploma", tussentijds overleg met ouders en verzorgers.

Het ouderboekje behorende bij de training is niet bij de prijs inbegrepen. Kostprijs 22,95 euro.

image_edited.jpg

Het tarief voor de leeftijd 5 t/m 11 jaar is inclusief  intake-gesprek, werkbladen, oefenmateriaal, een diploma, tussentijds persoonlijk overleg met ouders/verzorgers. Het ouderboek "Stilzitten als een kikker" behorende bij de training is niet bij de prijs inbegrepen. Dit boekje kan tijdens het intake gesprek tegen kostprijs gekocht worden. Verder zijn er downloads van elf oefeningen beschikbaar. Je kunt de downloads vinden op www.elinesnel.com/download/ 

image_edited.jpg

Het tarief voor de leeftijd 12 t/m 13 jaar en 13 t/m 19 jaar is ook inclusief een intake gesprek, werkbladen, oefenmateriaal, een "diploma" tussentijds overleg met ouders/verzorgers. Het ouderboek Ruimtegeven & Dichtbij zijn, is niet bij de prijs inbegrepen. Het boek kan besteld worden o.a. bij BolCom of bij ons tegen kostprijs worden gekocht. Bijbehorende oefeningen zijn te downloaden met een QR code in het boek of door naar www.elinesnel.com/download ter gaan.

In de App Store is de Stilzitten App verkrijgbaar.

Ik train (bijna) altijd individueel. Vaak is het de voorkeur van de ouders of is er een specifieke hulpvraag die speelt. Trainingen die worden gemist door ziekte of bijzondere omstandigheden kunnen in overleg op een andere datum worden ingehaald.

Het is mijn streven om zo veel mogelijk kinderen & jongeren de mogelijkheid te bieden om een training te volgen. Mocht het financieel niet haalbaar zijn om in één keer te betalen, dan is er de mogelijkheid  tot gespreid betalen.

In overleg kunnen er herhalingstrainingen gevolgd worden om de aangeleerde vaardigheden bij te houden, bijvoorbeeld om de drie weken. Hiervoor geldt een uurtarief met korting.

bottom of page