top of page

Keurmerk & Materiaal 

Marijke Paulusma MIO logo
Marijke Paulusma MIO logo

Het kikkerlogo is het keurmerk voor de AMT kindertrainers en Mindful teachers opgeleid aan de Academie voor Mindful Teaching van Eline Snel.

Trainer is in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).                  

Boeken & App

De ouderboeken "Stilzitten als een kikker" en "Ruimte geven & dichtbij zijn" kunnen bij de praktijk worden gekocht tegen de kostprijs.

 

De "Stilzitten als een kikker" App (voor Iphone en Android)

Last van stress? Moeite met concentreren voor een examen? De Stilzitten App helpt je tot rust te komen en je te concentreren, zodat je beter kunt presteren op je werk, op school, of waar dan ook. De Stilzitten App biedt naast diverse meditaties allerlei extra opties zoals een logboek, notitieblok, uitgebreide statistieken en de mogelijkheid om tijd- en locatiegebonden herinneringen in te stellen zodat je vanaf nu je overal kunt ontspannen.

 

De app bevat diverse geleide meditaties van de doeltreffende methode van Eline Snel. Haar methode is zowel in binnen- als buitenland zeer succesvol en stelt je in staat om overal, waar je maar wilt, bewuster met je aandacht om te gaan.

Boek van Eline Snel met titel Ruimte geven en dichtbij zijn
Boek van Eline Snel met titel Stil Zitten als een kikker

CRKBO registratie

CRKBO Docent vertificatie

CRKBO staat voor Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Opleidingsinstellingen en docenten die aantoonbaar voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten voor Kort Beroepsonderwijs kunnen zich laten registreren bij het CRKBO.            

bottom of page